Έρευνα και ανάπτυξη

Εδώ στην ISEKI, δεσμευόμαστε στην αποστολή μας να συνεισφέρουμε στην κοινωνία μέσω των γεωργικών μας μηχανημάτων. Κάθε μηχανικός και τεχνικός μας, δουλεύει στην δημιουργική έρευνα και ανάπτυξη, η οποία εξελίσσεται σύμφωνα πάντα με την τεχνολογία. Επίσης, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν την τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει με την πάροδο των ετών. Με αυτόν τον τρόπο, θα συνεχίσουμε να προχωρούμε σύμφωνα με την εποχή του 21ου αιώνα και την παγκόσμια γεωργία.

 

Ανάπτυξη προϊόντων

 

Ακόμη και από το στάδιο σχεδιασμού του προϊόντος, εξετάζουμε συστηματικά τις απαιτήσεις και το προϊόν από κάθε γωνία. Στη συνέχεια, αναπτύσσουμε προϊόντα που είναι αποτελεσματικά και δημιουργικά, λαμβάνοντας πάντα υπόψη  την απαιτούμενη ποιότητα και απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση.

Ανάπτυξη προϊόντων φιλικά προς το περιβάλλον

 

Έρευνα και ανάπτυξη σε καθαρούς κινητήρες φιλικούς προς το περιβάλλον, μειώνοντας τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου, σωματιδίων και διοξειδίου του άνθρακα.

 

Βραβευμένες εφευρέσεις (κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας)

 

IQ4WD Tractor P2536445JP

 

Βραβείο Περιφερειακής Εφεύρεσης Shikoku

“Japan Institute of Invention and Innovation, Ehime Chapter Director’s Award “

 

Η σταθερή βέλτιστη οδήγηση επιτυγχάνεται με ένα σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί αυτόματη εναλλαγή 4WD-2WD που κρίνει εάν το όχημα γλιστράει μετρώντας τις περιστροφές των εμπρός και πίσω τροχών.

 

Βραβείο που κατέκτησε η σειρά TG της ISEKI.