Η Σειρά TLE χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητά της, την αξιοπιστία της και την ικανοποίηση που προσφέρει, χάρη στον συνδυασμό τιμής-παραγωγικότητας.

Η ανάγκη για μηχανήματα εξαιρετικής ποιότητας, με δυνατότητα εκτέλεσης ευρέος φάσματος εργασιών όλο και αυξάνεται. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, η ISEKI ανέπτυξε γεωργικό ελκυστήρα, ο οποίος εντυπωσιάζει όχι μόνο με την απλότητά του, αλλά και με την τιμή του, χωρίς να υστερεί ταυτόχρονα σε κάτι από την ποιότητά του και την αξιοπιστία του.

ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Οι γεωργικοί ελκυστήρες της σειράς  TLE  έρχονται να σας καταπλήξουν με την πανίσχυρη απόδοσή τους την ασυναγώνιστη άνεση και την άριστη ορατότητα που προσφέρει στον χειριστή η έκδοση με καμπίνα.

Η μοναδική σχέση μεγέθους – στιβαρότητας και ποιότητας –  τιμής τον καθιστούν ως τον ιδανικότερο γεωργικό ελκυστήρα ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες σας στο έπακρο  από ανοιχτές καλλιέργειες μέχρι και χωματουργικές εργασίες.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STAGE V

Αυτή η σειρά διαθέτει κινητήρες STAGE V με ισχύ 38hp στο μοντέλο TLE 3410 και 55hp στο μοντέλο TLE 4550, το οποίο έχει εξοπλιστεί ειδικά με ISEKI Turbo για ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Το τρακτέρ είναι εξοπλισμένο με υδροστατική ή με συγχρονισμένη μετάδοση, 3 ταχυτήτων, ανάλογα με το μοντέλο, η οποία εγγυάται την καλύτερη πρόσφυση.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Η εργονομική κατανομή των χειριστηρίων και η ευρύχωρη για τον χειριστή θέση οδήγησης προσθέτει ακόμη ένα πλεονέκτημα στην Ιαπωνική σειρά της Iseki TLE με εκδόσεις 40-55HP.

ΕΥΡΥΧΩΡΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ολοκληρωμένη γυάλινη καμπίνα είναι διαθέσιμη ως επιλογή για τα μοντέλα TLE και μπορεί να εγκατασταθεί από τον προμηθευτή σας. Επιπλέον, κατόπιν ζήτησης, στην καμπίνα μπορεί να εγκατασταθεί θέρμανση, πρόσθετος φωτισμός και άλλα αξεσουάρ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΑΣ TLE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Λαγκαδά 363,

Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

e-mail:
skg@iseki.gr

Phone:

2310 68.68.68
2310 68.68.66

FAX
2310 58.76.99

 

Επικοινωνήστε μαζί μας