Ο καινοτόμος σχεδιασμός, οι νέες τεχνολογίες και η υψηλή παραγωγικότητα κάνουν τα τρακτέρ της σειράς ISEKI TG 6000 από τα πλέον αγαπημένα των πελατών μας. Είναι κατάλληλα για εντατική εργασία σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις στον τομέα των οπωροκηπευτικών, όπως επίσης και στον τομέα της κτηνοτροφίας. Τα συγκεκριμένα γεωργικά τρακτέρ ξεχωρίζουν για το μικρό τους μέγεθος, καθώς και για την υψηλή ποιότητα του βασικού εξοπλισμού και τις πολλές λειτουργίες.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας STAGE V είναι εξαιρετικά δυνατός, οικονομικός και αθόρυβος, με ισχύ από 40 έως και 70 ίππους. Η μέγιστη ταχύτητα των γεωργικών τρακτέρ αυτής της σειράς είναι 36 χλμ/ώρα. Διατίθεται σε δύο είδη αυτόματου κιβώτιου ταχυτήτων, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ  ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Τα γεωργικά τρακτέρ της σειράς TG 6000 διατίθενται σε δύο εκδόσεις: με καμπίνα ή με προστατευτικό πλαίσιο (rollbar), ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. Τα μοντέλα που διαθέτουν καμπίνα προσφέρουν στον οδηγό καλή ορατότητα, άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας, θέρμανση και κλιματισμό.

Τα μοντέλα με καμπίνα της σειράς TG 6000 της Iseki εξασφαλίζουν την απαραίτητη άνεση του οδηγού, χάρη στις πλαισιωμένες πόρτες και στα μεγάλα παράθυρα, τα οποία διασφαλίζουν άνετη εργασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η καμπίνα διαθέτει κλιματισμό, με δυνατότητα φιλτραρίσματος του αέρα, ενώ ο πίνακας ελέγχουν είναι ψηφιακός και εμφανίζει όλες τις λειτουργίες που εκτελούνται κατά τη διάρκεια της εργασίας.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STAGE V

Τα τρακτέρ της σειράς TG 6000 είναι εξοπλισμένα με κινητήρες 3 ή 4 κυλίνδρων πετρελαίου (Diesel) Iseki Stage V, με ισχύ από 40 έως 70 hp, ανάλογα με το μοντέλο, οι οποίοι είναι εξαιρετικά οικονομικοί, οικολογικοί και συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών καυσαερίων.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η μετάδοση της κίνησης στα τρακτέρ ISEKI TG είναι 2WD ή 4WD και μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη χρήση ενός μοχλού. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με 12 εμπρός/12 πίσω ταχύτητες και με 24 εμπρός /24 πίσω ταχύτητες. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 36 χλμ/ώρα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα τρακτέρ Iseki της σειράς TG 6000 ξεχωρίζουν λόγω του μικρού τους μεγέθους, καθώς και του υψηλού επιπέδου βασικού εξοπλισμού και τους πλήθους λειτουργιών που είναι χρήσιμες για τις ανάγκες του αγρότη. Όλα τα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης υδραυλικού φορτωτή.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΤG

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Λαγκαδά 363,

Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

e-mail:
skg@iseki.gr

Phone:

2310 68.68.68
2310 68.68.66

FAX
2310 58.76.99

 

Επικοινωνήστε μαζί μας