Οι χορτοκοπτικές μηχανές ISEKI κατέχουν την 1η θέση παγκοσμίως στον σχεδιασμό, την απόδοση και την αξιοπιστία υψηλής ποιότητας, με την ικανότητα να κόβουν και να συλλέγουν ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ικανοποιώντας τις ανάγκες σας. Η υψηλής προδιαγραφών άνεση και οι πολλαπλές λειτουργίες , τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα εδάφη όπως πάρκα και γήπεδα για την καταλληλότερη συντήρηση του κάθε χώρου. Αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΠΗΣ

Το SF224 είναι ένα μεσαίου εύρους χλοοκοπτικό μηχάνημα με σύστημα συλλογής γρασιδιού.

Το χλοοκοπτικό μηχάνημα SF224 διαθέτει κινητήρα 1,1 λίτρων με 22hp . Διαθέτει  πλάτος κοπής 1.37μ, συνδυάζοντας έτσι αποτελεσματικά μια δεξαμενή καυσίμου 40 λίτρων για μεγαλύτερη διάρκεια εργασίας. Για να ψύξει τον κινητήρα κάτω από συνθήκες υψηλού φορτίου, ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας του ψυγείου διαθέτει αυτόματη αντίστροφη λειτουργία.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

Το HST με μηχανική μετάδοση είναι ένα ακόμη πιο αξιόπιστο σύστημα από ότι το SFH. Κατ ‘απαίτηση, το αυτόματο 4WD συμβάλλει σε λιγότερες ζημιές στο έδαφος και στο γρασίδι. Το χλοοκοπτικό και η τουρμπίνα συνδέονται και αποσυνδέονται πατώντας απλά το διακόπτη PTO.

 

Το υδραυλικό σύστημα ανυψώνει και χαμηλώνει τον μηχανισμό κοπής καθώς και την δεξαμενή συλλογής γρασιδιού. Το SF224 διαθέτει δοχείο συλλογής γρασιδιού 950 λίτρων.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Το ευρύχωρο πλήρες επίπεδο δάπεδο παρέχει άνετο χώρο για τον χειριστή. Ο χειριστής μπορεί να ρυθμίσει μια άνετη θέση με κλίση τιμονιού και συρόμενο κάθισμα.

Η ανατροπή του χλοοκοπτικού είναι κατάλληλη για αντικατάσταση και καθαρισμό της λεπίδας. Το εξωτερικό κάλυμμα του ψυγείου μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για καθαρισμό. Το λάδι, το ψυκτικό, το φίλτρο αέρα και η μπαταρία ως καθημερινά σημεία ελέγχου είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να σας διευκολύνουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Λαγκαδά 363,

Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

e-mail:
skg@iseki.gr

Phone:

2310 68.68.68
2310 68.68.66

FAX
2310 58.76.99

 

Επικοινωνήστε μαζί μας