Οι χορτοκοπτικές μηχανές ISEKI κατέχουν την 1η θέση παγκοσμίως στον σχεδιασμό, την απόδοση και την αξιοπιστία υψηλής ποιότητας, με την ικανότητα να κόβουν και να συλλέγουν ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ικανοποιώντας τις ανάγκες σας. Η υψηλής προδιαγραφών άνεση και οι πολλαπλές λειτουργίες , τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα εδάφη όπως πάρκα και γήπεδα για την καταλληλότερη συντήρηση του κάθε χώρου. Αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.

Υδροστατική μετάδοση

Η υδροστατική μετάδοση στα μηχανήματα SXE παρέχει αξιοπιστία , χαμηλό κόστος κατανάλωσης και συντήρησης . Η ιδιαιτερότητα αυτού του κιβωτίου ταχυτήτων έγκειται στο γεγονός ότι η ταχύτητα, καθώς και οι εμπρόσθια και πίσω κίνηση ελέγχονται συνεχώς με τα πόδια προσδίδοντας μεγαλύτερη ως προς το χειρισμό εργονομία.  Έτσι μπορείτε να ελέγχετε τη διαδρομή ακόμη και στο χιλιοστό ενώ οδηγείτε.

Βέλτιστες κινητικές δεξιότητες

Η ανεμπόδιστη πλατφόρμα κοπής και το πολύ χαμηλό κέντρο βάρους των χλοοκοπτικών της σειράς SXE τους δίνουν μοναδική πρόσφυση. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πίσω τροχούς XXL που εγγυώνται χαμηλή πίεση εδάφους για περιορισμό της συμπύκνωσης.

Καθημερινή άνεση

Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με πλήρες ταμπλό, συλλέκτη χωρητικότητας 310 λίτρων (με ηλεκτρική ανατροπή ανάλογα με το μοντέλο), ρυθμιζόμενο κάθισμα υψηλής άνεσης και ηλεκτρομαγνητικό συμπλέκτη λεπίδων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Λαγκαδά 363,

Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

e-mail:
skg@iseki.gr

Phone:

2310 68.68.68
2310 68.68.66

FAX
2310 58.76.99

 

Επικοινωνήστε μαζί μας