Ο καινοτόμος σχεδιασμός, οι νέες τεχνολογίες και η υψηλή παραγωγικότητα κάνουν τα τρακτέρ της σειράς ΤΗ από τα πλέον αγαπημένα. Είναι κατάλληλα για εντατική εργασία σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις στον τομέα των οπωροκηπευτικών, όπως επίσης και στον τομέα της κτηνοτροφίας. Οι συγκεκριμένοι γεωργικοί ελκυστήρες ξεχωρίζουν για το μικρό τους μέγεθος, καθώς και για την υψηλή ποιότητα του βασικού εξοπλισμού και τις πολλές λειτουργίες.

ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ  ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Η ISEKI δημιούργησε τη νέα σειρά TH που είναι εντελώς διαφορετική από οποιοδήποτε γεωργικό ελκυστήρα που κυκλοφορεί στην αγορά σήμερα. Εξοπλισμένα με έναν τρικύλινδρο κινητήρα ISEKI 1826cm3 STAGE V, συμμορφώνονται πλήρως με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, και είναι επίσης εντελώς καινοτόμα στον εξοπλισμό τους. Η σειρά ΤΗ αποτελείται από 2 μοντέλα με κλιματιζόμενη καμπίνα και δύο μοντέλα στην έκδοση roll-bar.

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Το υψηλής ποιότητας υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων τους είναι παρόμοιο με αυτό της σειράς TG6 και επωφελείται από το αντίστροφο τιμόνι (ρεβέρσα) με ένα μόνο πεντάλ καθώς και τον αυτόματο πιλότο (cruise control). Οι λειτουργίες απομνημόνευσης ταχύτητας (ελέγχονται από ένα κουμπί στην κονσόλα) και η ανταπόκριση του κιβωτίου ταχυτήτων (ελέγχεται από ένα ποτενσιόμετρο στην κονσόλα) είναι πολύ χρήσιμες για την άνεση της εργασίας.

ΑΞΟΝΑΣ ΛΗΨΗΣ ΙΣΧΥΟΣ (P.T.O)

Αυτά τα τρακτέρ είναι εξοπλισμένα με μεσαίο PTO (2000 rpm) και πίσω PTO (540 rpm, 540 eco). Διαθέτουν επίσης τη λειτουργία προοδευτικής εμπλοκής (για εργαλεία με υψηλή αδράνεια), τη λειτουργία αυτόματης διακοπής αντίστροφα, και φυσικά το σταθερό έλεγχο PTO που έχει πρόσβαση στο φτερό. Οι γεωργικοί ελκυστήρες της σειράς ΤΗ είναι εξοπλισμένοι με 4 μονές και διπλές πίσω εξόδους καθώς και ένα χειριστήριο 4 μπροστινών εξόδων με πλωτή θέση (ανάλογα με το μοντέλο).

ΚΑΜΠΙΝΑ

Τα γεωργικά τρακτέρ της σειράς ΤΗ της ISEKI διατίθενται σε δύο εκδόσεις: με καμπίνα ή με προστατευτικό πλαίσιο (rollbar), ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. Τα μοντέλα με καμπίνα παρέχουν στον οδηγό άριστη ορατότητα και μοναδική άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χάρη στις πλαισιωμένες πόρτες και τα μεγάλα παράθυρα. Η καμπίνα διαθέτει κλιματισμό και φίλτρα ενεργού άνθρακα για καθαρισμό του αέρα. Ο πίνακας ελέγχου είναι ψηφιακός και εμφανίζει όλες τις λειτουργίες που εκτελούνται κατά τη διάρκεια της εργασίας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΤH

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Λαγκαδά 363,

Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

e-mail:
skg@iseki.gr

Phone:

2310 68.68.68
2310 68.68.66

FAX
2310 58.76.99

 

Επικοινωνήστε μαζί μας