Οι χορτοκοπτικές μηχανές ISEKI κατέχουν την 1η θέση παγκοσμίως στον σχεδιασμό, την απόδοση και την αξιοπιστία υψηλής ποιότητας, με την ικανότητα να κόβουν και να συλλέγουν ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ικανοποιώντας τις ανάγκες σας. Η υψηλής προδιαγραφών άνεση και οι πολλαπλές λειτουργίες , τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα εδάφη όπως πάρκα και γήπεδα για την καταλληλότερη συντήρηση του κάθε χώρου. Αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Ο κινητήρας 1123cc είναι ισχυρός με μέγιστη απόδοση 21.9PS και μεγάλη δεξαμενή καυσίμου 21L που συμβάλλει στην παράταση του αδιάκοπου χρόνου κοπής. Η μεγάλη χωρητικότητα HST επιτρέπει εξαιρετική απόδοση εργασίας. Τα πεντάλ 2 ποδιών για κίνηση προς τα εμπρός και προς τα πίσω ανά πάσα στιγμή είναι σίγουρα κατάλληλο για καλύτερη ευελιξία.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΠΗΣ

Το χορτοκοπτικό, με πλάτος κοπής 1.22 μέτρων, με μεγάλη επικάλυψη 2 λεπίδων κόβει τέλεια το γρασίδι. Η είσοδος αέρα στον μηχανισμό κοπής του χλοοκοπτικού καθιστά δυνατή την ακριβή κοπή του γρασιδιού σε αθλητικούς χώρους. Το ύψος κοπής μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί με έναν επιλογέα στο πλευρικό φτερό.

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΡΑΣΙΔΙΟΥ

Διατίθενται συλλέκτες 620L υψηλής απόρριψης και 550L χαμηλής απόρριψης. Ο μεγάλος αγωγός των συλλεκτών μεταφέρει το γρασίδι ομαλά. Και οι δύο συλλέκτες μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και να αποσπαστούν χωρίς εργαλεία. Το πλήρως ανοιχτό καπό κινητήρα είναι αρκετά άνετο για καθημερινή συντήρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Λαγκαδά 363,

Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

e-mail:
skg@iseki.gr

Phone:

2310 68.68.68
2310 68.68.66

FAX
2310 58.76.99

 

Επικοινωνήστε μαζί μας